UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
23.08.2017 15:42 Starost: 7 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

KOMEN KUP u Nikšiću

Generacija 2000 koja se priprema za Evropsko prvenstvo na Malti u septembru , učestvovaće u Nikšiću na izuzetno jakom Komen kupu, turniru koji okuplja zemlje Mediterana ali je otvoren i za druge zainteresovane ekipe.  Igra se od sutra do nedelje, 12 reprezentacija je podeljeno u četiri grupe.

Srbija je sa Nemačkom i Rusijom.

Prvi susret, kojim se i otvara turnir je između Srbije i Nemačke 24.avgusta u 16.30. Dan kasnije u 9 Srbija će igrati sa Rusijom. U subotu su polufinalni susreti, turnir se završava u nedelju utakmicama za plasman.

Sastavi grupa, „A“: Italija, Crna Gora, Rumunija, „B“:  Srbija, Rusija, Nemačka, „C“: Hrvatska, Mađarska, Australija, „D“ : Grčka, Španija, Francuska.

Savezni trener, Goran Rađenović vodi sledeće igrače: Milan Bulajić, Branko Kujević, Miloš Radić, Marko Ilić, Žarko Vasin, Đorđe Žeželj, Aleksa Cvetković, Petar Smiljević, Aleksandar Timotijević, Marko Radović, Stefan Branković, Vladimir Mišović, Kristijan  Šulc, Andrej Barać, Vukašin Ganić i Arsenije Mitrović. Pored Rađenovića u stručnom štabu su Vladimir Cukić i Slobodan Stanković kao treneri, sudija je Vuk Milović, tim menadžer Goran Čanković.