UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
10.08.2017 13:13 Starost: 7 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

Drašović: Spremni za dane odluke

Srpski vaterpolisti nisu imali težak posao u grupi. Moglo bi slobodno da se kaže da su dueli sa Argentinom (25:6), Kinom (27:4), Novim Zelandom (25:5) i Australijom (11:2) bili zapravo zagrevanje za odlučujuća tri dana na šampionatu sveta u Beogradu.
Srbi će sutra u 18.00 u četvrtfinalu za protivnika imati boljeg iz večerašnjeg duela osmine finala Rusija - Italija. Rusi su završili kao treći u grupi, iza Grčke i SAD, dok su Italijani prvo mesto prepustili odličnim Madjarima.
- Uradili smo ono što smo želeli u grupi, sa četiri očekivane pobede smo dobili dan odmora. Bili su laki protivnici. Sa jedne strane, to je dobro, jer se nismo mnogo istrošili a sa druge, postoji mogućnost da nas to uspava. Medjutim, siguran sam da se to neće dogoditi, jer čitavo leto smo trenirali za naredna tri dana i verujem da ćemo biti najbolji kad je to najpotrebnije - kaže kapiten Radomir Drašović.
Odlično poznaje i Rusiju i Italiju.
- Vrhunske ekipe, znamo se od prošle godine kada su nam bili rivali u polufinalu i finalu.Rusi su snažni, agresivni, kvalitetni imaju veoa dobre igrače. Sa druge strane, Italijani igraju kao uvek, agresivno, ponekad na ivici provokacije. Neće biti lako ko god da dodje , mada nije bitno ko će biti rival. Znamo šta želimo, pred svojim navijačima idemo na pobedu. Verujem da će i tribine naredna tri dana biti pune jer imaće šta da se vidi. Za nas je sigurno da ćemo dati sve od sebe - zaključio je kapiten Drašović