UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
29.07.2014 20:44 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Beograd pozdravio šampione Evrope

Vojislav Petrović Vaterpolovesti.com

Po velikoj vrućini nekoliko hiljada Beogradjana je dočekalo vaterpoliste na starom mestu za šampione, balkonu Skupštine grada.Pre toga evropski prvaci sa stručnim štabom i rukovodstvom saveza su bili pozdravljeni od strane gradonačelnika Siniše Malog, gradskog sekretara ta omladinu i sport Slavka Gaka i ministra za omladinu i sport Vanje Udovičića.

Praćeni povicima "šampioni, šampioni" i "Srbija, Srbija" zlatni vaterpolisti su izašli na balkon , mesto tradicionalne proslave uspeha srpskih sportista.

Predstavljeni su prvo članovi stručnog štaba na čelu sa selektorom Dejanom Savićem koji je dobio ovacije na otvorenoj sceni. Posle su izašli vaterpolisti a poslednji je bio kapiten Živko Gocić sa osvojenim peharom. Orilo se "šampioni, šampioni, Srbija, Srbija"

- Hvala vam sto nas volite, jer i mi vas volimo iz dubine duše, budite ponosni što imate ovakvu ekipu- poručio je kapiten Živko Gocić.

Gojko Pijetlović je kratko poručio: "Živela Srbija, živeo Beograd, a onda je zapevao uz pratnju ostalih igrača: Uzmi Žile evro titulu, evro titulu, evro titulu..."

Predsednik Vaterpolo saveza Milorad Krivokapić poželeo je da ova zlatna medalja celom narodu Srbije donese sreću.

- Neka nam je svima sretna, sretna ova zlatna medalja-, poručio je Krivokapić.

Prisutni su bili još generalni sekretar Nemanja Marijan, izvršni direktor Zoran Avramović, predsednik stručnog saveta Anto Vasović