UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
20.06.2023 08:04 Starost: 1 year

Kategorija: Ženski vaterpolo

Određena ženska reprezenzacija Srbije za EP (u15)

Zagreb će od 24. do 30. juna biti domaćin Evropskog prvenstva za vaterpolistkinje do 15 godina.  Srbija je u grupi sa Mađarskom, Italijom i Hrvatskom.

Trener Daniela Ćuk je posle priprema odredila sledeći sastav: Iva Kovačević (Spartak), Elena Ćuk, Maša Ćuk, Jana Pejić, Dunja Lovčević (Bečej), Tara Žagar (Vojvodina), Vjera Bulajić (Jadran HN), Jana Janković, Milica Pavić, Una Jelenić (Taš 2000), Nika Ratković, Mina Branković, Emilija Jovanović, Anđela Petrović i Zoja Ratković (Palilula).
Pored Ćukove u stručnom štabu su: Ognjen Jovanović i Marko Milinčić (pomoćni treneri), Ana Keleman (fizioterapeut) i Novica Todosijević (vođa puta).

- Zadovoljna sam pripremama. Imali smo sparing u Dunajvarošu, zatim rad u Bečeju u nekoliko navrata i tu smo trenirale i igrale sa Italijom, Mađarskom i Češkom. Videli smo da sa svima možemo da se nosimo a reč je o jakim ekipama.Grupa je teška, uz to neke igračice imaju završne ispite u osnovnim školama neposredno pred početak. Nadamo se plasmanu među osam najboljih a pokušaćemo da obezbedimo mesto i na svetskom prvenstvu – rekla je Daniela Ćuk