UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
03.01.2023 09:00 Starost: 1 year

Kategorija: Reprezentacija

Izjave posle pobede protiv Amerikanaca

Vaterpolisti Srbije su zadovoljno dočekali kraj turnira. Posle startna dva poraza o SAD 12:16 i Španije 11:12 stigle su u novoj godini i uspesi. Pobeđeni su Španija 14:12 i u poslednjem meču, posle izvođenja peteraca SAD 14:11.

„ Srećan sam zbog pobede. Nikad nije lako sa Amerikom kod njih. Pokazali smo karakter. Nismo dobro počeli ali smo se skupili. Kako je utakmica omicala  igrali smo sve više kao ekipa i to nam je donelo pobedu“ rekao je povratnik u repezentaciju Nemanja Ubović.

„ Imamo već dve pobede u ovoj godini. Dizali smo se iz utakmicu u utakmicu. Nije ovo makismum, pred nama je dosta rada ali je pobeda bitna zbog jačanja našeg karaktera. Idemo dalje“ rekao je iskusni Sava Ranđelović.

„ Završili smo pobedom turnir koji nas je zadesio u momentu u kojem nismo najspremniji. Prvi put smo sa novim trenerom.Od početka smo dizali nivo igre, grešaka je bilo sve manje. Idemo uzlaznom putanjom i sa optimizmom možemo da čekamo sledeće akije i takmičenja“ komentar je Rdomira Drašovića koji je sa 11 godlova bio najefikasniji srpski vaterpolista na turniru.