UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
07.04.2023 23:42 Starost: 1 year

Kategorija: Mladje kategorije

Kadeti Srbije za bronzu sa Italijom na Uskršnjem turniru u Varaždinu

Srpska reprezentacija do 15 godina, igraće u subotu za treće mesto protiv Italije na Uskršnjem turniru u Varaždinu. U polufinalu Crna Gora je pobedila našu selekciju 11:10 (2:3, 5:2, 2:3, 2:2). Hrvatska je savladala Italiju 12:6.

Srbija bila bolja u prvoj četvrtini, vodila je 2:0 i 3:2. U drugih osam minuta Crna Gora je bila kvalitetnija. Posle vođstva Srbije 5:4 Crnogorci su serijom od tri gola ostvarili prednost od dva pogotka. U trećem delu se Srbija približila iako je Crna Gora imala i tri gola viška 8:5. Međutim, dva puta Vasiljević i jednom Gošić su bili zaslužni za izjednačenje. Ipak, sekund pre poslednjeg odmora Vraneš je doneo prednost Crnoj Gori.

Kada su Domazetović i ponovo Vraneš odveli svoj tim pet minuta pre kraja na 11:8 činilo se da je utakmica gotova. Munćan se zatim razigrao, postigao dva gola. Srbija je smanjila na 11:10 2,42 minuta pre kraja ali golova više nije bilo.

Srbija je igrala u sastavu: Muksinović, Drobnjaković, Isailović, Mičić, Anđelić 1, Arsenović, Vasiljević 3, Nešković 3, Vasić 1, Vojnović, Lukić, Urošević, Gošić, Jakovljević-Jugović, Munćan 2. Savezni trener Ličanin.