UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
06.04.2023 15:04 Starost: 1 year

Kategorija: Mladje kategorije

Poraz od Crne Gore i pobeda protiv Italije na Uskršnjem turniru u Varaždinu (U15)

U prvoj utakmici prvog dana Uskršnjeg turnira u Varaždinu za U15, Srbija je poražena od Crne Gore 6:5 (2:1, 2:1, 2:2, 0:1). U drugoj utakmici Hrvatska je pobedila Italiju 10:8.

Srbija je loše igrala u prve dve četvrtine. Crnogorci su vodili 4:1 da bi do odmora Drobnjaković smanjio. U trećem delu Nešković je odmah pogodio mrežu rivala, potom je posle gola Crne Gore, precizan bio Jakovljević – Jugović. Protivnik je ipak pred poslednji deo sačuvao prednost od dva gola. U poslednjem periodu Odmah je Jakovljević-Jugović smanjio na 6:5 i ispostavilo se da je do bio poslednji gol na utakmici.

Sastav Srbije: Muksinović, Drobnjaković 1, Isailović, Mičić 1, Anđelić, Arsenović, Vasiljević, Nešković 1, Vasić, Vojnović, Lukić, Urošević, Gošić, Jakovljević-Jugović 2, Munćan. Savezni trener Ličanin

U drugoj utakmici Srbija je ubedljivo pobedila vršnjake iz Italije 12:3 (3:0, 3:0, 5:1, 1:2). Bila je to potpuno dominatna partija sastava kojeg vodi savezni trener Nemanja Ličanin. Ni jednog trenutka Italijani nisu bili ravnopravan rival.

U petak Srbija pre podne igra sa domaćinom Hrvatskom. Uveče su polufinalni mečevi 1-4. 2-3 a u subotu se igraju utakmice za konačan plasman koji bi trebalo da mogu da se gledaju preko you tuba.

Sastav protiv Italije: Muksinović, Drobnjaković 2, Isailović, Mičić 2, Anđelić 2, Arsenović, Vasiljević, Nešković 2, Vasić, Vojnović, Lukić 1, Urošević 2, Gošić, Jakovljević-Jugović 1, Munćan . Savezni trener Ličanin.