Lidl Srbija KD


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Fizio Group DOO
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
29.06.2022 11:24 Starost: 43 days

Kategorija: Mladje kategorije

U Kragujevcu finalni turnir za igrače do 11 godina

 Finalni turnir Prvenstva Srbije 2021/2022 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 11 godina (2011. i mlađi) održaće se u terminu 09. - 10.07.2022. godine u Kragujevcu u organizaciji S.P.D. Radnički.

Na osnovu postignutih rezultata i verifikovanog plasmana na Polufinalnim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Finalni turnir su se plasirali sledeći klubovi:

Grupa A                           Grupa B
V.K. ŠABAC                     V.K. VALJEVO
V.K. TENT                       V.K. PARTIZAN
V.K. VOJVODINA             V.K. SPARTAK PROZIVKA
S.P.D. RADNIČKI             V.K. BEOGRAD

Sistem igranja:
Sve ekipe moraju odigrati međusobne utakmice u grupi koje moraju dati pobednika. U slučaju da je nakon 4. četvrtine rezultat nerešen pristupa se izvođenju četveraca. U slučaju da je pobednik utakmice dobijen nakon izvođenja četveraca (u skladu sa WP 12.3 koji se odnosi na izvođenje peteraca) kao rezultat koji se vodi za konačnu gol razliku se upisuje onaj kojim je završena 4. četvrtina a bodovanje se vrši na sledeći način:
Pobeda nakon 4. četvrtine – 3 boda, Pobeda nakon izvođenja četveraca – 2 boda,
Poraz nakon izvođenja četveraca – 1 bod, Poraz nakon 4. četvrtine – 0 bodova.


Nakon odigranih utakmica u grupi, i verifikovanog plasmana, igraju se utakmice za konačni plasman u kojima se sastaju:
A1.-B1. za 1. -2. mesto, A2.-B2. za 3.-4. mesto, A3.-B3. za 5.-6. mesto i A4.-B4. za 7.-8. mesto.
Utakmice za konačni plasman moraju dati pobednika i u slučaju nerešenog rezultata nakon 4. četvrtine pristupa se izvođenju četveraca (u skladu sa WP 12.3 koji se odnosi na izvođenje peteraca).

Klub domaćin je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.
Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2021/2022 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2021/2022, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će u najkraćem roku izvršiti delegiranje sudija i delegata za ovaj turnir i o tome vas zvanično obavestiti.

U nadi da sam vas blagovremeno informisao srdačno vas pozdravljam.

                        Dejan Perišić  s.r.
                        Komesar za takmičenja VSS