Soccer


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Keel
Malmsten

Mg Mivela d.o.o.
Puls kardiolo�ki centar
Fizio Group DOO
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
07.01.2022 12:25 Starost: 17 days

Kategorija: Ženski vaterpolo

Finale Kupa Srbije za igračice do 14 godina

Finalni turnir Kupa Srbije 2021/2022 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji vaterpolistkinja do 14 godina (2008. i mlađi) održati u terminu 29. - 30.01.2022. godine u Bečeju u organizaciji PVK Bečej.

Klubovi učesnici:
PVK BEČEJ, VKD TAŠ 2000, VK PALILULA, VK SPARTAK

    Finalni turnir se odigrava u skladu sa članom 6. Propozicija takmičenja a konačni plasman na turniru se određuje u skladu sa članom 7. Propozicija takmičenja.

Klub organizator i klubovi učesnici su dužni da u potpunosti poštuju  sve mere koje su doneli Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Republike Srbije i lokalne samouprave u gradu u kojem se odigrava turnir.

Klub organizator je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim takmičarkama za takmičarsku sezonu 2021/2022 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Takmičarke koje ne poseduju registracione legitimacije overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2021/2022, nemaju pravo nastupa.

Takmičarke koje nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionoj legitimaciji, ili koje ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobne da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.

U nadi da sam vas blagovremeno informisao srdačno vas pozdravljam.

                        Dejan Perišić  s.r.
                        Komesar za takmičenja VSS