Soccer


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Keel
Malmsten

Mg Mivela d.o.o.
Puls kardiolo�ki centar
Fizio Group DOO
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
30.12.2021 10:00 Starost: 25 days

Kategorija: Mladje kategorije

Polufinalni turniri Kupa Srbije za 17 godina

 Polufinalni turniri Kupa Srbije 2021/2022 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 17 godina (2005. i mlađi) održati u terminu 22. - 23.01.2022. godine u Novom Sadu, u organizaciji  V.K. Vojvodina, i Bečeju, u organizaciji P.V.K. Bečej.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:

Grupa A – Novi Sad                Grupa B – Bečej  

V.K. PARTIZAN                       P.V.K. BEČEJ
S.P.D. RADNIČKI                    B.V.K. CRVENA ZVEZDA
V.K. VOJVODINA                    V.K. SAVA
V.K. SINGIDUNUM                  V.K. NBG VUKOVI

Klub organizator i klubovi učesnici su dužni da u potpunosti poštuju  sve mere koje su doneli Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Republike Srbije i lokalne samouprave u gradu u kojem se odigrava turnir.

Klub organizator je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2021/2022 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2021/2022, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.