UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
22.06.2022 21:00 Starost: 2 yrs

Kategorija: Budapest 2022

SP BUDIMPEŠTA Uoči susreta sa Australijom

Foto VSS Slobodan Sandić

Pre podne slobodno uz posetu Srpskoj crkvi, u poslepodnevnom programu jednočasovni trening u bazenu uz 30 minuta rada u teretani, to je bio program srpskih reprezentativaca dan uoči susreta sa Australijom. Meč se igra u 18 časova i Srbija bi pobedom i formalno obezbedila prvo mesto u grupi.

Rival u četvrtfinalu biće drugoplasirani tim iz grupe u kojoj su Grčka, Hrvatska, Japan i Nemačka. Najjači sastavi Grčke i Hrvatske su igrali 8:8 a Japan je pobedio Nemačku 12:11, sigurno je da će biti zanimljiv rasplet.

Australija je igrom protiv Kazahstana 10:4 pokazala da nije ni blizu sastavu koji godinama nije predstavljao lak zalogaj evropskim reprezentacijama. To je priznao i selektor ove ekipe Tim Hamil na treningu održanom posle rada naše selekcije:

- Srbija je mnogo jaka. Idemo korak po korak i ovo je neki naš novi put.

Srbija će i u četvrtak imati trening pre podne što je znak da se sve više pažnja poklanja radu kako bi se četvrtfonale dočekalo spremno.

- Nismo protiv Amerike igrali dobro u odbrani.Na kraju smo pokazali karakter i pobedili. Predstoje nam dueli sa Australijom i Kazahstanom u kojima imao dva zadatka, pobeda i bolja igra ispred golmana Mitrovića - kazao je Marko Radulović.