UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
03.07.2019 14:42 Starost: 5 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Gwangju 2019

Reprezentacija sutra putuje u Japan

Reprezentacija Srbije je danas pre podne odradila poslednji trening u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku. Selektor Saviće je odredio 13 igrača koji će sutra da otputuju u japanski grad Kašivazaki na sedmodnevne pripreme.

U sastavu su: Dimitrije Rističević (Novi Beograd, 11.april), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Solnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Djordje Lazić (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Radomir Drašović (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Strahinja Rašović (Eger), Nikola Dedović (Špandau), Ognjen Stojanović (Miškolc) i Lazar Dobožanov (Radnički).

- Imaćemo dobre pšripreme u Japanu, odigraćemo i dve utakmice sa Kašivazakijem, prvakom ove zemlje. Ispunili smo glavni cilj u sezoni, neminovno je bilo da se pojedini igrače oporave, osveže, napune baterije a da mladji dobiju priliku da se pokažu. To je okosnica tima za Igre 2024 mada su i kandidati za Tokio. Nismo opušteni mada nemamo imperativ kao ranijih godina. Predstavljamo Srbiju i znamo šta to znači - rekao je novinarima selektor Dejan Sviić.