UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
09.08.2016 16:19 Starost: 8 yrs

Kategorija: Rio 2016

OLIMPIJSKE IGRE - Oprez pred Brazil

Na nekom drugom mestu Brazil ne bi zahtevao ništa više osim rutinske pripreme za meč koji se unapred proglašava dobijenim. Na Olimpijskim igrama u Riju to nije slučaj. Razloga je više. Prvi je da Srbija ne igra ni iz daleka kako može, drugi je da domaćin Olimpijskih igara potpomognut punim tribinama bazena Mari Lenk (6.000) može da bude trvd orah.

Brazil ima sjajnog trenera, četovorostrukog osvajača olimpijskog zlata Ratka Rudića. No golu je Slobodan Soro i danas jedan od najboljih čuvara mreže na svetu, igru organizuje Felipe Perone nekada as Španije, Barselonete,danas Juga, centar Josip Vrlić, za ambicije Brazila više nego dovoljan kvalitet.Imaju i domaće igrače na koje treba obratiti pažnju.

- U dve dosadašnje utakmice pokazali su veliku želju da dobro odigraju, imaju agresiju, dobijaju energiju navijača. Uz to sa dve pobede su blizu cilja da udju u četiri ekipe u grupi. Ali mi razmišljamo kako da sebe dignemo. Do sada smo samo treću i četvrtu četvrtinu igrali kako znamo. Sada će biti drugačije, igra se u večernjim satima i nadam se da će sve delovati bolje - kaže selektor Dejan Savić.

Milan Aleksić upozorava:

- Naš ulazak u utakmicu mora da bude bolji. Dva puta smo do sada bili u velikom minusu i uspevali smo da dodjemo do boda. Mnogo je izjednačenim ekipa, pogledajte rezultate. To je ono što smo i govorili. Grupa služi samo da se podignemo za najvažnije mečeve, one koji kreću od četvrtfinala.

Utakmica se igra u 19.30 po lokalnom vremenu, odnosno 00.30 po srednjeevropskom.