UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
30.11.2021 10:17 Starost: 2 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

Liga šampiona 4. kolo

Detalj sa susreta u Splitu FOTO: KVK Radnički

Utorak i sreda su predviđeni za četvrto kolo u obe grupe Lige šampiona. Srpski timovi će biti na velikim ispitima.

Novi Beograd večeras u 20.30 igra protiv najboljeg mađarskog tima Ferencvaroša. Naš kluib je rasterećen, obzirom da ima direktan plasman na F8 ali sa druge strane dobar rezultat u Budimpešti bi bio veliki vetar u leđa. Ferencvaroš ima do sada tri remija i ukoliko ne stigne do pobede plasman u tri ekipe koje će na završni turnir bi postao jako daleko. Meč će biti interesantan i zbog činjenice da je jedan od glavnih aduta trenera Vujasinovića Nikola Jakšić do ove sezone bio član najpopularnijeg mađarskog kluba.

U istoj grupi Radnički gfostuje i Splitu gde će u kratkom vremenu ponovo odmeriti snage sa Jadranom. Nedavno je u Regionalnoj Premijer ligi bilo 14:14. Kragujevčani imaju izgleda za uspeh protiv tima koja se izuzetno pojačao u ovoj sezoni dovođenjemk Bukića, Dobuda, Harkova.I Splićanima je uspeh imperativ jer je sa 3 boda daleko od vrha. Radnički jedan bod i nema mnogo izbora.

U ovoj grupi igraju još Olimpijakos i Breša u derbiju kola i Dinamo i Barseloneta.

Plasman: Olimpijakos i Breša 7, Novi Beograd i Barseloneta 6, Ferencvaroš i Jadran 3, Radnički 1, Dinamo bez bodova.

Sutra u "B" grupi Crcena zvezda dočekuje Vaspo Hanover 98. Meč se igra na Dorćolu u 20.15. Kako sada stvari stoje u ovoj grupi Pro Reko, OSC i Jug potvrđuju ulogu favorita ali je u ovom društvu i Marselj Andrije Prlainovića koji je slavio u Dubrovniku. Za juriš u gornju četvorku Zvezdi bi pobeda bila neophodna. Hanover je nemački najboljiklub u ovom trenutku, pobednik kupa ove godine. Biće zanimljivo posebno jer naš tim najverovatnije neće imati u sastavu Subotića i Markovića.

Sastaju se još: OSC - Marselj, Steaua - Jug i Pro Reko Špandau.

Plasman: Pro Reko 9, OSC 7, Marselj i Jug 6, Crvena zvezda 3, Hanover 2, Špandau 1, Steaua bez bodova.