UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
11.01.2016 15:44 Starost: 8 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Beograd 2016

Izmedju Hrvatske i Malte

Srpski vaterpolisti su apslovirali utakmicu sa Hrvatskom. U sjajnom ambijentu velika pobeda, samopouzdanje za nastavak takmičenja:

- Stvarno je ambijent bio sjajan, publika igrač više. Pobedili smo velikog rivala ali smo imali još dve pobede. Prva je sa sopstvenim pritiskom koji stalno sebi namećemo a druga je protiv pritiska nepotrebno nametnutih od nekih ljudi. Sada je lakše. Imamo period laganog opuštanja ali i brzog vraćanja kroz jake treninge u takmičarski ritam. Pomoći će nam i Partizan na Banjici gde imamo sjajne uslove. Ništa specjalno nismo uradili, tek ima da se igra. Italija, Španija, Crna Gora su izuzetni timovi, Madjare nikada ne treba da otpišete - rekao je Dejan Savić.

Dušan Mandić je istakao da lepši jubilej, stotu utakmicu nije mogao da poželi.

- Puna Arena, fantastičan ambijent, pobeda protiv Hrvatske. Šta ćeš lepše. Idemo dalje. Ne volim što nas već stavljaju na tron. Dugo je prvenstvo, biće puno odličnih utakmica. Delovali smo kao jedan. Po kompletnosti smo najbolja ekipa i kada smo skoncetrisani kao u prvom kolu teško da neko može da nam se odupre. Moji golovi su zasluga Filipovića i Prlainovića i sjajnih asistencija.

Nikola Jakšić se zahvalio navijačima i pozvao ih:

- Voleo bih da sa nama budu u tom broju i u narednim mečevima. Velika su nam pomoć. Verujem da ćemo biti sve bolji i bolji.

Sava Randjelović je o Malti rekao:

- Nikada nismo igrali sa njima. Vidim da su izgubili od Francuza deset razlike i to nam ipak nešto govori. Neće biti problema.