UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.12.2015 17:36 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja, Beograd 2016

Počela montaža bazena u Areni

Danas je u Kombank areni počela montaža bazena za Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016. Za potrebe održavanja Prvenstva  biće postavljena dva montažna bazena – takmičarski dimenzija 34x21 i bazen za zagrevanje dimenzija 25x15.Montaža bazena trajaće od 27.decembra   do 4.januara, tako da će cela konstrukcija sa pool deck –ovima u dužini od skoro 1500 kvadrata  oko bazena biti postavljena u najkraćem mogućem roku.

Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016 koji je prisustvovao montaži bazena rekao je da su organizatori spremni. Gospodin Udovičić je tom prilikom zahvalio na podršci premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Republike Srbijie Tomislavu Nikoliću.

Početku montaže bazena prisustvovao je i Raša Ristivojević, predsednik izvršnog odbora Evropskog prventstva u vaterpolu Beograd 2016. Čuo sam se Dejanom Savićem, pitao me je kako napreduje organizacija, rekao sam mu da smo mi spremni i da je sada lopta u njegovim rukama. - rekao je gospodin Ristivojević.

Čelni ljudi organizacije pretstojećeg takmičenja su izrazili svoje zadovoljstvo prodajom karata i zahvalili su svim volonterima na njihovoj podršci u realizaciji Evropskog prvenstva.

Za 4.januar je planirano inicijalno punjenje bazena, kada će  oko 1300 kubika vode biti usuto u dva bazena, putem hidratanske mreže.Punjenje i zagrevanje vode trajaće ukupno 36 sati.
Nakon završetka Evropskog prvenstva 23.januara, demontaža bazena će trajati najviše četiri dana,a u toku meseca maja bazeni će biti spremni za montažu u Vrnjačkoj banji, gde će se formirati Nacionalni vaterpolo centar.