UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.01.2016 14:23 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja, Beograd 2016

Zahvalnost Vladi Srbije i ministru omladine i sporta

Vaterpolo savezu Srbije danas je uplaćen prvi deo sredstava iz budžeta za 2016. godinu. Nikada do sada sredstva nisu uplaćena tako brzo i zbog toga se VSS oblasio saopštenjem kojeg je potpisao predsednik VS Srbije Milorad Krivokapić. U saopštenju se kaže:

- Znamo koliko je teško danas obezbediti sredstva za normalno funkcionisanje i  zbog toga izražavamo veliku zahvalnost, kako premijeru Vlade Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i ministru omladine i sporta, gospodinu Vanji Udovičiću što su omogućili da u rekordnom roku sredstva stignu na račun saveza.

U danima kada se o Evropskom prvenstvu priča širom sveta na najlepši način i kada muškarci i devojke na u bazenu i publika na tribinama na impresivan način predstavljaju Srbiju, ovakav potez Vlade Srbije samo pokazuje koliko je veliko poverenje u vaterpolo radnike, igrače i trenere.

Nema sumnje da će nam ovakav potez omogućiti realizaciju obimnog programa koji za cilj ima uspešno predstavljanje srpskog vaterpola na najvećim takmičenjima, pre svega na Olimpijskim igrama u Riju,