UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
09.10.2021 19:35 Starost: 2 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ, Zvezdu samo teorija udaljava od četvrtfinala

Crvena zvezda – Apolon Smirnis 14:8 (5:1, 2:4, 5:2, 2:1)

Bazen na Savi. Sudije: Buč (Španija), Golikov (Rusija). Igrač više: Crvena zvezda 6 (4), Apolon Smirnis  11 (5). Dva igrača više: Crvena zvezda 2 (1).

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 3, Đurđić 2, Marković, Subotić 2, Milojević, Pješivač 2, Basara 3, Rađen,  Vukićević 1, Smiljević, Radović 1, Aleksić.

APOLON SMIRNIS: Galanopulos, Alamanos, Gardikas, Mokas, Korders, Turkmenis, Gusarov, Čondrokukis, Visković 2, Gunas 4, Solakudis , Solanakis 2, Kavusanos.

Odličnom igrom, pre svega u odbrani vaterpolisti Crvene zvezde su zabeležili i drugu pobedu u grupi u Zagrebu. Bilo bi potrebno da sutra izgubi od mladosti sa 12 golova razlike pa da ne prodje u četvrtfinalni krug kvalifikacija.

Zvezda je dominirala u prvoj četvrtini. Posle početnog vođstva Grka u prvoj četvrtini su smestili pet lopti u mrežu protivnika. U drugom delu je došlo malog pada, Apolom je smanjio na 6:4 a seriju je prekinuo Tankosić. Sa 7:5 se otišlo na veliki odmor. A posle njega samo je igrao beogradski tim. Raspucali su se Tankosić, Basara, Subotić, Đurđić, prednost je rasla i na kraju stala na ogromnih 14:8.