UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.07.2021 16:22 Starost: 3 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Tokyo 2020

Druženje sa "sedmom silom"

Vaterpolisti su se danas, po tradiciji, dan pre polaska na put, družili sa medijima. Pored kompletne ekipe, članova stručnog štaba, bili su prisutni i predstavnici saveza predsednik Viktor Jelenić generalni sekretar Nemanja Marijan, izvršni direktor Đorđe Đorđević, komesar za domaća takmičenja Dejan Perišić i tim lider Mihajlo Korolija.

U sjajnoj atmosferi igrači su dali veliki broj izjava. Potencirali su odličnu atmosferu i spremnost da na Igrama daju maksimum.

- Rasterećeniji smo nego pred Rio ali su obaveze iste. Konkurencija je kao nikad, veliki broj ekipa može da stigne do medalje - rekao je Andrija Prlainović.

Stefan Mitrović je dodao:

- Najvažnije je da stignemo u Japan. Mučiće nas ovi svakodnevni testovi ali tako će biti svima. U svakom slučaju biće to Igre pod neverovatnim uslovima.

Filip Filipović je istakao:

- Možda činjenica da će dobar deo tima da se oprosti na Igrama utiče da budemo još homogeniji. Idemo korak po korak, samo razmišljam o Španiji.

Duško Pijetlović je optimista:

- Odužilo sečekanje, tek sam oko Nove Godine rešio da igram. I sada idemo da damo sve od sebe u nikad jačoj konkurenciji. Da mi neko sada ponudi medalju prihvatio bih.

I tako redom. Novi susret sa novinarima je u četvrtak uveče na Aerodromu Nikola Tesla u 18.15.