UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
03.03.2017 14:02 Starost: 7 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

Spisak trenera za utakmice seniorki

SPISAK TRENERA KOJI MOGU BITI PRIJAVLjENI U ZAPISNIK UTAKMICE I SEDETI NA KLUPI KLUBA U TAKMIČENjU ZA PRVENSTVO SRBIJE 2016/2017 ZA SENIORKE

Poštovani,

Ovim putem vam dostavljam spisak trenera koji mogu biti prijavljeni u zapisnik utakmice i sedeti na klupi kluba u takmičenju za Prvenstvo Srbije 2016/2017.

U skladu sa odredbama Zakona o sportu Republike Srbije, Pravilnika o takmičenju VSS, Propozicija takmičenja i ostalim aktima VSS, svi treneri koji se prijavljuju u zapisnik utakmice, i samim tim imaju pravo da sede na klupi kluba za vreme odigravanja utakmica, moraju imati odgovarajuću licencu koju izdaje Komisija za licenciranje trenera VSS te je i ovaj spisak sačinjen na osnovu izveštaja Komisije za licenciranje VSS, odnosno svi treneri koji se na njemu nalaze, a koje su njihovi klubovi prijavili, ispunjavaju gore navedene uslove.

Napominjem vam da trener može biti prijavljen u zapisnik utakmice, odnosno sedeti na klupi za vreme utakmice, samo za klub za koji je prijavljen, te da ni jedna osoba koja nije prijavljena u zapisnik utakmice ne može sedeti na klupi kluba.

ŽVK CRVENA ZVEZDA           VK VRAČAR
1. Dragana Ivković              1. Igor Jović
2. Nikola Vujadinović            2. Petar Boščanin
3. Novica Todosijević



ŽVK NOVI BEOGRAD 011        VKD TAŠ 2000
1. Milica Perovski                 1. Ivana Ćorović
2. Aleksandar Pavlović          2. Uroš Predragović
3. Stefan Dodić
4. Siniša Isaković
5. Nebojša Davidović


VK VOJVODINA                   VK SENTA
1. Slađana Drezgić              1. Laslo Tot
2. Marija Telečki
3. Vladimir Ćetković
4. Dejan Jovanović


VK PALILULA                     ŽVK STARI GRAD
1. Slobodan Ilić                 1. Aleksandra Dunđerski
2. Vladimir Ivanović            2. Predrag Kljakić
3. Miloš Vujanac

Navedeni spiskovi mogu biti dopunjeni imenima trenera (do maksimalnog broja 5 trenera po klubu) u toku trajanja takmičenja kako treneri budu sticali odgovarajuće licence.
Takođe, klubu je dozvoljeno da izvrši promenu trenera u toku trajanja takmičenja ali na način da taj trener ne može biti na listi dva kluba istovremeno.
Obaveza delegata TK VSS je da prilikom pisanja zapisnika utakmice proveri da li se prijavljeni treneri kluba nalaze na spisku i, da im u zavisnosti od toga, dozvole ili zabrane sedenja na klupi kluba za vreme utakmice.
U slučaju da dođe do dopune spiskova, odnosno njihove izmene, bićete blagovremeno obavešteni. Bez prethodnog zvaničnog pisanog obaveštenja od strane VSS nikakve izmene ili dopune gore navedenog spiska nisu dozvoljene!

U nadi da sam vas blagovremeno informisao, srdačno vas pozdravljam.

Dejan Perišić s.r.
Komesar za takmičenja VSS