UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
02.09.2017 13:00 Starost: 7 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

VOLOS SP juniorki, sutra sa Italijom

Damnjanovic

Na Volosu sutra počinje Svetsko prvenstvo za vaterpolistkinje, generacija 1997. Srbija u 13 časova po lokalnom vremenu igra sa favoritom u grupi selekcijom Italije.
- Naša najvažnija utakmica je sa Slovačkom u ponedeljak. Pobeda nam donosi treće mesto u grupi. Pokušaćemo da pokađemo da veliki ne mogu baš da nas lako pobeđuju. Za nas je ovo veliko iskustvo, da vidimo kako to izgleda i da se spremimo za naredna takmičenja. Videćemo na kom smo nivou i to će mnogo da nam znači – kaže Teodora Rudić.
Selektor Vladimir Bajković je odveo sledeći sastav: Petrović, Travar, Kaplarević, Mandić, Švec, Milićević, Luka, Rudić, Gašić, Avdić, Novaković, Damnjanović i kapiten Miladinović.
Sastavi grupa, "A: Japan, Rusija, Mađarska, Holandija, "B" grupa: Kina, Australija, Juđna Afrika, Grčka, "C" grupa: Italija, Kanada, Srbija, Slovačka, "D" grupa: Španija, Hrvatska, Novi Zeland, SAD
Danas: Japan - Mađarska, Rusija - Holandija, Kina - Južna Afrika, Italija - Srbija, Kanada - Slovačka, Španija - Novi Zeland, Hrvatska - SAD, Australija - Grčka.