UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
25.04.2018 09:34 Starost: 6 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

Finale prvenstva Srbije za vaterpolistkinje do 19 godina

Poštovani,

Ovim putem vas obaveštavam da će se Finalni turnir Prvenstva Srbije 2017/2018 za žensku mlađu takmičarsku kategoriju do 19 godina (1999. i mlađe) održati u terminu 02.05. - 03.05.2018. godine u Novom Sadu u organizaciji V.K. Vojvodina.

Na osnovu dostavljenih prijava za takmičenje na turniru učestvuju:

V.K. PALILULA, V.K.D. TAŠ 2000, Ž.V.K. CRVENA ZVEZDA, V.K. VOJVODINA

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i sa lekarski pregledanim igračicama za klub za koji nastupaju u takmičarskoj sezoni 2017/2018. 

Obaveza Delegata kluba je da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS. 

Igračice koji ne poseduju registracione legitimacije, uredno overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2017/2018 i koje nemaju upisan lekarski pregled koji potvrđuje da su sposobne za bavljenje sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu Dozvolu za rad - licencu od strane nadležnog organa VSS. 

Treneri koji nemaju Dozvolu za za rad - licencu,  izdatu od strane nadležnog organa VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.

U nadi da sam vas blagovremeno informisao srdačno vas pozdravljam.

Dejan Perišić  s.r.

Komesar za takmičenja VSS