UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
04.03.2018 21:47 Starost: 6 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

Doputovale vaterpolistkinje u Beograd

Vaterpolistkinje Srbije su večeras doputovale u Beograd. Na aerodromu ih je sačekao predsednik saveza Milorad Krivokapić koji je čestitao ekipi na plasmanu na EP u Barseloni.

- Ovo je istorijski uspeh i voleo bih da se to tako shvati. Kao Srbija devojke prvi put će učestvovati na Evropskom prvenstvu a da to nije vezano za našu zemlju kao organizatora. Pre svega devojke i stručni tim zaslužuju čestitke na ostvarenom rezultatu. U Barseloni će igrati rasterećeno, već su napravile  odličan rezultat i to je naš zalog za budućnost - rekao je Milorad Krivokapić.

Krivokapić je još želeo da doda:

- Ovo je mlad tim, setite se onog dobrog sastava iz Beograda 2016. Sada imamo osam novih igračica, ima još mladih talentovanih devojaka. Bajković i Jovović su uz našu podršku uradili dobar posao. Ne zaboravite da imamo akcija mladjih selekcija ove godine, Beograd je domaćin u avgustu svetskog prvenstva i tada ćemo imati prilike da ih vidimo. Imaćemo dve selekcije na EP i to je veliki uspeh i siguran sam da će država to umeti da prepozna.