UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
05.04.2019 18:06 Starost: 5 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Izjave posle utakmice sa Španijom

Beta

Po završetku susreta Duško Pijetlović je rekao:

- Bili smo previše opušteni . Možda podsvesno jer smo već na finalnom turniru Svetske lige. Oni su svoje prilike iskoristili,mi nismo i to je uz njihov bolji ulazak rešilo meč.

Dušan Mandić:

- Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, pre svega u odbrani. Nije ovo tragičan poraz jer smo učesnici turnira u Beogradu ali je dobra opomena. Moramo da se osvežimo, resetujemo naš adut je uvek bila odbrana. Kada počnemo da igramo odbranu i rezultati će biti bolji.

Kapiten Filip Filipović:

- Odbrana je bila slabija. Ako gledamo nova pravila, imali smo probleme sa tim ubačajima u prostor gde su nam sudjeni peterci. Oni su to iskoristili na najbolji mogući način. Nije to jedini razlog. Poraz treba prihvatiti na najbolji mogući način, Ostaju još dve utakmice, ne najjače na žalost ali i to moramo da iskoristimo. Možda je to u ovom trenutku što se tiče fizičke snage naš nivo.

Selektor Dejan Savić:

- Raširili su nas u dve četvrtine i tada smo tek shvatili šta se dogadja. Davali su golove sa igračem više. Naša realizacija nije bila dobra. Dobili smo utakmicom samo da ne moramo da analiziramo ništa jer su greške evidentne.Nismo odustajali ni kod 13:9. Mogli smo na kraju da izjednačimo što ne bi bilo realno,svojom mukom smo se iscrpeli .