UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
10.08.2022 08:04 Starost: 2 yrs

Kategorija: Saopštenja

"ŠESTORICA VELIČANSTVENIH" 20. avgusta

Vaterpolo savez Srbije će 20. avgusta na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović“ u okviru turnira "Srbija 2022" organizovati oproštajnu utakmicu za reprezentaciju šestorice igrača koji su sjajnim, teško ponovljivim karijerama, ostavili dubok trag u srpskom i svetskom vaterpolu, srpskom i svetskom sportu u celini.

Biće to prilika da se Srbija na večeri "ŠESTORICA VELIČANSTVENIH" još jednom zahvali Filipu Filipoviću, Andriji Prlainoviću, Dušku Pijetloviću,Gojku Pijetloviću, Milanu Aleksiću i Stefanu Mitroviću koji su, igrajući godinama za reprezentaciju, ostvarili nezaboravne brojne uspehe, osvojili sijaset medalja i svoja imena upisali zlatnim slovima u knjigu srpskog sporta.

Oproštaj će biti organizovan prvog dana turnira u 21 čas a rival će biti aktuelni svetski vicešampion Italija. Pre toga će se u 19 časova sastati Hrvatska i Francuska.

Narednih dana VSS će objaviti seriju tekstova posvećenih o ovom spektaklu koje slobodno možete da koristite a ujedno medije molimo da i sami, na način koji im odgovara, daju doprinos obaveštavanju javnosti o događaju koji će sigurno biti upamćen.