UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
11.03.2022 15:17 Starost: 2 yrs

Kategorija: Saopštenja

Mg Mivela zvanična voda Vaterpolo saveza Srbije

Mg Mivela sponzor je vaterpolo reprezentacije, najtrofejnijeg tima naše zemlje u poslednjih nekoliko decenija i Vaterpolo saveza Srbije. Zaključivanjem ugovora na period od tri godine Mg Mivela dobila je status zvanične vode Vaterpolo saveza Srbije.

„Zahvaljujući pouzdanim partnerima čiji doprinosi i podrška čine da naši uspesi postanu zajednički, donoseći radost ljubiteljima sporta, ujedno promovišući prave vrednosti vrhunskih sportskih rezultata i društveno odgovornog poslovanja, veliko nam je zadovoljstvo što će Mg Mivela biti uz nas na putu novih pobeda tokom predstojećih obaveza koje treba da ispunimo za plan rada najuspešnije sportske organizaciju u Srbiji. Vaterpolo savez Srbije kao sportska organizacija i vaterpolo kao nacionalni sport mogu se pohvaliti izuzetnim uspesima u svojoj bogatoj istoriji i sa neskrivenim ponosom izražavamo zahvalnost Mg Miveli kao zvaničnom sponzoru koji postaje važan deo u slici vaterpolo tima Srbije”, izjavio je Viktor Jelenić predsednik Vaterpolo saveza Srbije.

Podsećamo, naši vaterpolisti su aktuelni dvostruki olimpijski šampioni i osvajači medalja na svim međunarodnim takmičenjima u proteklih nekoliko godinai time su ispisali istoriju kako na srpskoj, tako i na svetskoj vaterpolo sceni.

 „Izuzetna nam je čast da podržimo najuspešnije reprezentativce i verujemo da ćemo ovim sponzorstvom nastaviti da doprinosimo percepciji naše zemlje kao lidera u oblasti sporta. Mg Mivela, funkcionalna voda iz srca Srbije obogaćena prirodnim magnezijumom, zadovoljava dnevnu dozu ovog vrednog minerala i neophodna je za svakodnevnu hidraciju. Redovan unos magnezijuma je od izuzetnog značaja za sportiste i rekreativce i to je veza koja nas je prirodno dovela do sponzorstva kako bi zlatnom timu naše zemlje pomogli u ostvarenju istorijskih rezultata“, izjavila je direktorka Mg Mivele Dragana Puzović.

Mg Mivela je jedinstvena voda na našem tržištu, čiji se izvor nalazi na obodu šume u blizini Trstenika, bogata magnezijumom poreklom iz dubokih slojeva zemlje koji doprinosi stvaranju energije, smanjenju umora i normalnom funkcionisanju nervnog sistema i mišića.