Soccer


UNIQA
Asseco SEE

Voda Diva

Fizio Group DOO
Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
22.02.2021 10:44 Starost: 57 days


Finalni turnir Kupa Srbije za 13 godina

Finalni turnir Kupa Srbije 2020/2021 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 13 godina (2008. i mlađi) održati u terminu 06. - 07.03.2021. godine u Šapcu u organizaciji VK Šabac.

Na osnovu postignutih rezultata i verifikovanog plasmana na Polufinalnim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Finalni turnir su se plasirali sledeći klubovi:

V.K. Šabac, V.K. NBG 11 April, V.K. Partizan,
V.K. Zemun, V.K. Vojvodina, V.K. Taš.

    Na osnovu člana 5. Propozicija Kupa Srbije 2020/2021 za mlađe takmičarske kategorije klubovi započinju takmičenje na Finalnom turniru sa sledećim plasmanom  na osnovu odigranih utakmica u svojoj Polufinalnoj grupi:

1. V.K. ŠABAC                2    2    0    0    32:7         6 bodova
2. V.K. NBG 11 APRIL    2    2    0    0    21:12        6 bodova
3. V.K. PARTIZAN          2    1    0    1    14:20        3 boda
4. V.K. ZEMUN              2    0    1    1    15:17        1 bod
5. V.K. VOJVODINA       2    0    1    1    13:20        1 bod
6. V.K. TAŠ                    2    0    0    2      8:27        0 bodova


Način odigravanja Finalnog turnira je regulisan članom 5. Propozicija (izvod iz člana 5.):
Finalni turnir se igra u organizaciji VSS i na njemu učestvuju 6 ekipa koje su to pravo stekle plasmanom na 1., 2. i 3. mesto u grupama na Polufinalnim turnirima.

Na finalnom turniru ekipe igraju utakmice protiv ostale 3 ekipe iz druge polufinalne grupe. Postignuti rezultati, odnosno osvojeni bodovi i gol razlika, na utakmicama koje su odigrane protiv ekipa učesnica na polufinalnom turniru sabiraju se sa postignutim rezultatima, bodovima i gol razlikom, koje ekipe postignu na utakmicama koje odigraju na finalnom turniru protiv ekipa iz druge polufinalne grupe i na taj način se dobije konačni plasman na finalnom turniru.

U skladu sa preporukama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 svim klubovima se preporučuje da izvrše lekarski pregled sportista koji učestvuju na takmičenju kod zdravstvenog radnika sa važećom licencom.

U skladu sa preporukama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 svi klubovi su dužni da od svakog sportiste, koji učestvuje na takmičenju, obezbede izjavu kojom taj sportista izjavljuje da u periodu od 10 dana od dana davanja izjave nije bio u svesnom kontaktu sa osobom kod koje je potvrđena bolest COVID-19.

Svi klubovi učesnici su dužni da u potpunosti poštuju odredbe Zdravstvenog protokola VSS koji se odnosi na turnirski sistem.

Klub organizator je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2020/2021 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2020/2021, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.