UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
25.09.2020 08:51 Starost: 4 yrs

Kategorija: Domaća takmičenja

Super liga - PARTIZAN

Potpuna nepoznanica posle svega što se dogadjalo proteklih meseci je Partizan. Nova uprava kluba odlučila je da ide korak po korak i u ovoj sezoni se ne očekuju vrhunski rezultati već će biti iskorišćena za dalji razvoj talentovanih igrača kakvi su uvek na bazenu Banjica. Trener je Mihajlo Korolija koji je prošle godine bio u Banjici. Partizan je trebalo da igra susret baraža za opstanak u Regionalnoj A1 ligi sa Primorjem ali je korona učinila svoje.

Klub se pojačao nekolicinom talentovanih igrača Banjice a lista onih koji su od decembra otišli je velika: Radanović, Radulović, Radonjić, Radojević, Vlahović, Smiljević, Vićković, Gbadamasi i Mitrović.

Sastav: Milutin Belopavlović, Marko Banović, Petar Jakšić, Milan Bulajić, Aleksandar Timotijević, Arsenije Mitrović, Aleksa Nešić, Andrej Barać, Mihajlo Andrin, Branko Kujović, Zoran Božović, Nikola Bućan, Aleksa Cvetković, Marko Dimitrijević, Milan Glušac, Pavle Radić, Andreja Šofranac, Luka Šofranac, Marko Živojinović, Stefan Gak. Trener: Mihajlo Korolija.