Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands

Jadran D.O.O. Beograd
18.07.2019 12:04 Starost: 31 days


SP Sa Grčkom za prvo mesto u grupi u 9.30

 

Srpski vaterpolisti sutra u 9.3o po srednjeevropskom vremenu igraju poslednji susret u grupi na Svetskom prvenstvu u Gvandžuu. Rival je izuzetno kvalitetna reprezentacija Grčke koja u ivaj duel ulazi kao Srbija sa pobedom protiv Južne Koreje i remijem sa Crnom Gorom. Pobednik ovog susreta osvaja prvo a poraženi treće mesto.

Kombinacija ima dosta u slučaju nerešennog rezultata. Informacije koje stižu kažu da ako se odigra 10:10 a Crna Gora pobedi 22:2 tada su Grci prvi a Srbi i Crnogorci šutiraju peterce za drugo mesto. Ukoliko je remi 9:9 i manji onda je Grčka prva a gleda se odnos Crne Gore i Srbije prema Koreji. Ukoliko je 11:11 i veći tada Srbija i Grčka pucaju peterca za prvo mesto.

Grčka nikada na zvaničnom takmičenju nije pobedila Srbiju. ovoga puta svoju šansu vidi sigurno u podmladjenom srpskom sastavu. Nije lak protivnik ali to kao da inspiriše naše igrače:

- Nije lako sa Grčkom poslednjih godina. Setite se Rija, moramo da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku. Igraju strpljiv napad, odlična realizacija igrača više. Biće pravi izazov za nas, posebno jer posle toga predstoje susreti eliminacionog karaktera. Ali sada razmišljamo samo o Grcima - rekao je Dušan Mandić.

Srbija je danas imala trening od 90 minuta uveče je održan sastanak a i na dan utakmice bile održan trening.