UNIQA
Hemofarm A.D.
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Voda Diva


Medigroup - Dom zdravlja Jedro
Planet Win 365
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
15.05.2019 09:47 Starost: 1 year


Polufinalni turniri Prvenstva Srbije za igrače do 15 godina

Polufinalni turniri Prvenstva Srbije 2018/2019 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 15 godina (2004. i mlađi) održati u terminu 25. - 26.05.2019. godine u Bečeju, u organizaciji  P.V.K. Bečej, i Kruševcu u organizaciji V.K. Rasina.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:

Grupa A – Bečej                    Grupa B – Kruševac     

V.K. PARTIZAN                    V.K. DUNAV
K.V.K. RADNIČKI                 B.V.K. CRVENA ZVEZDA
P.V.K. BEČEJ                       V.K. RASINA
V.K. BEOGRAD                    V.K. PARTIZAN 2

Klubovi domaćini su obavezni da snimaju sve utakmice na turniru i snimke dostave VSS.

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2018/2019 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2018/2019, nemaju pravo nastupa.


Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.