Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
Vital
Acibadem Hospitals Group

Blic


Medogroup
Biomelem

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
11.06.2018 21:50 Starost: 134 days


Saradnja VS Srbije i SO Voždovac

U prostorijama gradske opštine Voždovac danas je održana pres konferencija na kojoj su prisustvovali predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, predsednik VSS Viktor Jelenić, generalni sekretar VSS Nemanja Marijan i direktor USC Voždovac Dragan Životić.

Na konferenciji je saopšteno da je opština Voždovac odlukom opštinskog veća od 1.6.2018. dodelila VSS besplatne termine za potrebe svih reprezentativnih selekcija   na bazenima USC Voždovac i to šest časova dnevno, sve do 31.8.2018.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je na konferenciji istakao značaj pomenute odluke, kao i zadovoljstvo što će se nacionalne selekcije najuspešnijeg sporta u Srbiji pripremati baš na bazenima USC Voždovac.

Predsednik VSS Viktor Jelenić je izrazio zahvalnost opštini Voždovac i predsedniku opštine, istakavši da je ovo jedan od ključnih stvari za kontinuitet osvajanja medalja na najvećim takmičenjima i izrazio želju i nadu da će se ovaj trend koji je započela opština Voždovac nastaviti i u drugim lokalnim samoupravama , kako u Beogradu, tako i širom Srbije, jer to najtrofejniji sport i zaslužuje.