Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Vital
Acibadem Hospitals Group

Blic


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo

Master Physical
Studio Maruska

Keel

RTS

Natura Gusto

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
09.04.2018 16:00 Starost: 349 days


Krivokapić neće novi mandat

Sutra će biti poznati kandidati za predsednika ali je izvesno da na listi neće biti Milorad Krivokapić koji je trofejnu organizaciju vodio od Skupštine 2014.

- Odlučio sam da ne budem kandidat za predsednika. Vreme je da u nimalo lakom vremenima rukovođenje preuzmu mlađi ljudi – kaže Krivokapić.

Osvrćući se na period u kojem je vodio savez Krivokapić kaže:

- Preuzeo sam sa saradnicima organizaciju u teškom trenutku. Kadrovski je bila slaba, dugovi ogromni, posebno prema igračima. Sada mogu da kažem da sam ponosan na urađen posao. Pre svega ogromna je bila pomoć države. Konačno imali smo i važne sponzore bez čije pomoći bi teško realizovali sve planove.

O rezultatima kaže:

- Šta je uradila reprezentacija sa selektorom Savićem ne treba da govori, osvojili su sve. Godinama najbolja ekipa Srbije. Vratili smo žensku reprezentaciju, jačali mlađe selekcije. Organizovano je nekoliko velikih takmičenja u našoj zemlji, Evropsko u Beogradu će se pamtiti. Prema igračima je vraćen veliki deo dugova. Istina finansijskih problema ima i sada i verujem da će nove snage naći način da se izbore sa tim. Pokušali smo da pomognemo klubovima koliko je to moguće. Negde je to bilo lakše sa samoupravom negde teže.

I za kraj:

- Imao sam punu podršku u samom savezu pre svega u generalnom sekretaru Marijanu i Kancelariji , verujem da svi možemo da budemo zadovoljni proteklim četvorogodišnjim periodom. Ko god da bude bio predsednik moći će da računa na moju pomoć ukoliko bude bila potrebna. 

Skupština će biti 24.aprila u Beogradu.