Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
Vital
Acibadem Hospitals Group

Blic


Medogroup
Biomelem

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
11.02.2018 12:30 Starost: 255 days


Reprezentacija otputovala u Rumuniju

Dejan Stevovic

Srpska vaterpolo reprerztentacija je danas oko podneva otputovala u Oradeu. Sutra u 18 časova po lokalnom vremenu (17 po našem) očekuje je treći duel u Svetskoj ligi. Rumunija je pobeđena u Kragujevcu 12:3. Treći rival je Crna Gora i za očekivati je da će susret Crne Gore i Srbije 20.marta rešiti pitanje prvog mesta u grupi.

Selektor Dejan Savić je odredio sledeći tim: G.Pijetlović, Mandić, V.Rašović, Ranđelović, Subotić, Tomić. Ubović, Lazić, Jakšić, Tankosić,Drašović, S.Rašović i Rističević.

Ovaj tim neće igrati na kvalifikacionom turniru Evropa kupa u Splitu od 15. do 18. februara. Savić će sastav da saopšti posle sutrašnje utakmice. Povratak u Beograd je u utorak u ranim jutarnjim satima a isto veče je u Košutnjaku trening. U Split se putuje u sredu ujutru preko Frankfurta.

- Nema potcenjivanja Rumuna, pobeda nam je neophodna kako bi mirno dočekali susret sa Crnom Gorom. Naš rival je takodje podmaldio sastav, iskusniji su samo inetracionalci Radu i Negreanu. Za nas je ovo prilika da se pokažemo u dobrom svetlu i da ,igrajući maksimalno angažovano od početka do kraja, ostvariimo još jednu pobedu - kaže Sava Randjelović.

Debitant u ekipi je Veljko Tankosić. Utakmicu će suditi Španac Teksido i Hrvat Savinović.

Plasman u grupi: Srbija 6, Crna Gora 3, Rumunija bez bodova.