Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Vital
Acibadem Hospitals Group

Blic


Medigroup
Jumbo

Master Physical
Studio Maruska

Keel

RTS

Natura Gusto

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
13.11.2017 14:30 Starost: 1 year


Tri promene u srpskom sastavu

Reprezentacija Srbije će u sutrašnjem duelu sa Rumunijom u Zrenjaninu (19) biti bez trojice standarnih reprezentativaca. Pored Stefana Mitrovića koji je povređen, odsustvovaće i Dušan Mandić zbog upale uveta i Duško Pijetlović koji je danas po drugi postao otac, dobio je sina.Umesto njih u timu će biti Strahinja Rašović član Egera, Djordje Lazić i Djordje Vučinić obojica iz Partizana. U sastavu su još:G.Pijetlović, V.Rašović, Ranđelović, Ćuk, Aleksić, Ubović, Jakšić, Filipović, Prlainović i B.Mitrović

Reprezentacija je trenirala pre podne, treniraće i večeras a sutra u 16.15 putuje za Zrenjanin.

- Mi smo u funkciji mladjih igrača. Cilj je da u Srbiji pobedimo i Rumune i Crnogorce, pokušali da obezbedimo plasman na finale na kojem bi igrali mladji igrači, Nismo se bavili mnogo Rumunima. Lepo je da smo se skupili posle svetskog prvenstva, da smo zajedno.Ne plašimo se duge i naporne sezone, više se plaše treneri kojima uvek nedostaju treninzi. Sigurno ćemo dočekati Evropsko prvenstvo iako ćemo imati manje dana priprema. Dobro je što mladi igrači igraju u jakim klubovima, jake su lige i najviše je reprezentacija na dobitku - rekao je kapiten Filip Filipović.

Andrija Prlainović je istakao:

- Ove godina je manje ekipa u Svetskoj ligi. Još ne znamo sastave za finalni turnir koji je deetak dana posle fajnal ejta Lige šampiona. SAD i Australija će Svetski ligu i Svetski kup igrati sa najvećim ambicijama. Ne verujem da će nam Rumunija biti problem dok će Crna Gora sigurno biti mnogo jači rival. Mi ćemo i tu utakmicu igrati u što jačem sastavu a posle toga će selektor rešiti ko će igrati. Italija, Hrvatska sa Vrlićem pa Crna Gora će biti mnogo jači. Biće zanimljiva takmičenja u 2018. Mladim igračima mnogo znači igranje u stranim ,jakim ligama. To je dobro za igrače, posebno za one koji igraju u Mađarskoj.

Strahinja Rašović je ponovo u timu:

- Novi početak sezone, spremni smo za Rumune. Otvorićemo ovu takmičarsku godinu pobedom. Pre tro nedelje sam igrao u Ligi šampiona protiv rumunskog tima. Pokušaće odbranom da nas ugroze ali verujem u pobedu. Igramo treći put u Zrenjaninu, atmosfera je uvek sjajna i siguran sam da će tako da bude i ovoga puta.