Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup

Triglav osiguranje
Biomelem

BSC software

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta

Keel
Fudeks

RTS
09.11.2017 10:03 Starost: 102 days


Sastav za duel sa Rumunijom

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je igrače koji će se 14.novembra suprotstaviti Rumuniji u Zrenjaninu u okviru prvog kola Svetske lige.

Na spisku je sastav koji je na SP u Budimpešti osvojio bronzu sa jednom izmenom. Umesto lakše povređenog Stefana Mitrovića igraće Strahinja Rašović.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović i Branislav Mitrović.

Ekipa će se skupiti dan pre utakmice kada će trenirati u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku. U Zrenjanin se putuje na dan utakmice. U ovoj grupi je Crna Gora sa kojom Srbija igra 12. decembra kao domaćin.

- Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još uvek nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupiomo, prvi put posle avgusta, odradimo dobro i treninge i utakmicu- kratko je rekao Dejan Savić