Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup
Biomelem

BSC software

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
10.09.2017 11:07 Starost: 284 days


EP juniora, sigurno protiv Gruzije

Srbija - Gruzija 13:2 (4:0,2:2,4:0,3:0)

Sudije: Sidel (Nemačka),Polihronopulos (Grčka). Igrač više: Srbija 8 (2), Gruzija 7 (2).

SRBIJA: Gavrilović, Branković, Stanojević 1, Ganić 2, Smiljević, Vasin, Radić 3, Ilić 1, Cvetković, Šulc 4, Barać 1, Radović 1, Bulajić. 

GRUZIJA:Barabze, Škakaja, Disamodze, Samkurašvili, Memanišvili, Kokašvili 1, Vali, Kučuašvili, Imnaišvili, Češvili, Kvngia, Katamadze, Karčava.

Na EP juniora generacija 2000 na Malti, Srbija je strtovala očekivanom. ubedljivom pobede protiv borbene Gruzije. Nekoliko minuta u prvoj četvrtini igra je bila ravnopravna da bi do prvog odmora naš tim sa po dva gola raspoloženih kapitena Šulca i Radića ostvario veliku prednost 4:0.

U drugoj četvrtini je Gruzija došla do daha. Po dva gola na obe strane. Za Srbiju su pogodili Šulc i Radović. Ake je druga četvrtina bila kako-tako izjednačena u trećoj je Srbija pokazala da je kvalitet ubedljivo na njenoj strani. Ponovo četiri gola, strelci su bili Šulc, Barać, Ilić i Ganić.

Dugo nije bilo golova u poslednjem delu. Tek u poslednja tri minuta su se razigrali srpski napadači pa su Stanojević, Radić i Ganić bili precizni za konačnih 13:2. Uz malo više koncentracije sa igračem više pobeda je mogla da bude i ubedljivija. Sutra u 18.45 Srbija u drugom kolu igra sa Maltom.