Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup
Biomelem

BSC software

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
06.09.2017 20:25 Starost: 287 days


SP juniorki, poraz od Amerikanki

Srbija – SAD 1:10 (1:4, 0:1, 0:1, 0:4)

Bazen SC Volos. Sudije: Isključenja: Srbija 7, SAD 7. Peterci: SAD 1 (1)

SRBIJA: Petrović, Švec, Avdić, Rudić 1, Milićević, Mandić, Luka, Novaković, Kaplarević, Damnjanović, Miladinović, Gašić, Travar.

SAD: Longan, Lebovic, Klas, Hil 1, Hušild, Veber, Habrilas 1, Viteledž, Mamolito 2, Nušul 2, Ajala 2, Džonson 2, Kapana.

Srpske juniorke su očekivano poražene od Amerikanki . U prvoj i poslednjoj četvrtini rival je sa četiri gola stvarao prednost. U središnjem delu utakmice naše reprezentativke su primile samo po jedan gol. Borile su se srčano u odbrani, Petrovićka je imala nekoliko zapaženih intervencija.

Napad je međutim bio nemoćan. Bez pravih prilika za gol. Jedini je delo Teodore Rudić već na početku trećeg minuta kojim je rezultat izjednačen na 1:1. Do kraja nije bilo lopti u američkoj mreži, Srbija je šutirala 19 puta. Ali treba da se naglasi da to nisu bili opasni udarci, više pokušaji iz daljine da se savlada američki golman.

Sutra u podne Srbija u razigravanju za plasman od 9. do 12. mesta ima još jednog teškog rivala Australiju. Drugi par u tom razigravanju biće Kina – Novi Zeland.

 

REZULTATI I RASPORED

Plasman 13 - 16: Slovačka - Hrvatska 11:5, Japan- Južna Afrika 13:4.

Osmina finala;  Rusija - Kina 9:5, Mađarska - Australija 8:5, Kanada - Novi Zeland 9:6, SAD - Srbija 10:1

Danas, za 15: Južna Afrika - Hrvatska, Za 13:Japan - Slovačka, polufinale 9 - 12: Kina - Novi Zeland, Australija - Srbija, 

Četvrtfinale: Holandija - Kanada, Grčka - SAD, Italija - Rusija, Španija - Mađarska.