UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
22.06.2017 11:18 Starost: 7 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Italija već arhivirana

Odlična igra protiv Italije delovala je malo iznenadjujuće za posmatrače. U ovom trenutku priprema, nepunih mesec dana pred svetsko prvenstvo Srbi su delovali vrlo, vrlo ubedljivo.Šest golova razlike na kraju 13:7 nije poraz koji je prijao glasnom, temperamentnom i ambicioznom Kampanji.

Njegov komentar je bio:

- Mođžda smo napravili korak napred ali smo još daleko. Kad uhvate ritam sa Srbima je teško da se igra. Uz to primili smo dosta golova iz igre.

Srbi su bez pompe obeležili ovaj rezultat. Drugom rečima već ga arhvirali. Andrija Prlainović je medijskom timu FINA rekao:

- Dobro smo igrali od samog početka. Nismo im dozvolili da se primaknu, čak ni u trećoj četvrtini kada je bilo malo opuštanja. Naporno treniramo, igramo i to je model u Ruzi.

Danas je meč sa amerikom. Realno senzacija bi bilo sve osim naše pobede. Sutra bi trebalo, ako sve bude kako treba, da igramo sa Japanom treću utakmicu u 17.40 po srednjeevropskom vremenu,mada Rusi imaju još u četvrtfinalu pravo igranja poseldnjeg meča.

Organizacija je sve bolja, bazen ponovimo sjajan, ali jedino je primetan mali odziv publike. Valjda će to u danima kada se bude igralo za plasman biti bolje.

I dobra vest je da će Arena TV prenositi utakmice poslednja dva dana takmičenja a do tada snalažnje preko strimova.