Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Vital
Acibadem Hospitals Group

Blic


Medigroup
Jumbo

Master Physical
Studio Maruska

Keel

RTS

Natura Gusto

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
20.04.2017 10:45 Starost: 2 yrs


ACIBADEM uz srpske vaterpoliste

Vaterpolo savez Srbije dobio je novog sponzora. Reč je o renomiranoj klinici ACIBADEM koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Ugovor je potpisan na četiri godine, a u Vaterpolo savezu Srbije ističu veliko zadovoljstvo postignutom saradnjom:

- Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Aacibadem obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate - konstatovao je Nemanja Marijan generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Klinika Acibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

- Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom  kao [to je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja - istakao je Čagri Ilk direktor sektora za sportska sponzorstva klinike Acibadem.