Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup
Biomelem

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
20.04.2017 10:45 Starost: 1 year


ACIBADEM uz srpske vaterpoliste

Vaterpolo savez Srbije dobio je novog sponzora. Reč je o renomiranoj klinici ACIBADEM koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Ugovor je potpisan na četiri godine, a u Vaterpolo savezu Srbije ističu veliko zadovoljstvo postignutom saradnjom:

- Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Aacibadem obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate - konstatovao je Nemanja Marijan generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Klinika Acibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

- Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom  kao [to je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja - istakao je Čagri Ilk direktor sektora za sportska sponzorstva klinike Acibadem.