Telekom Srbija

Aerodrom Nikola Tesla

Dunav Osiguranje
Lasta
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


UNIQA

Master Physical
Medela
Esensa

BSC software

Julius Meinl
Biomelem

Wellness Saruna

Triglav osiguranje

Keel
Turbo balls

RTS
13.02.2017 12:01 Starost: 106 days


Srbi doputovali u Bukurešt

Vaterpolo reprezentacija Srbije je stigla u Bukurešt gde sutra u 17.30 po lokalnom odnosno 16.30 po našem vremenu igra utakmicu četvrtog kola Svetske lige sa Rumunijom. Posle četiri kola Srbija ima 8 bodova, četiri više od Slovaka i Rumuna i šest od Nemačke.

Rumuniju vodi bivši član stručnog štaba Srbije i uspešni trener Vojvodine Dejan Stanojević. Rumuni su u fazi podmladjivanja tima ali ih dalje predvosi iskusni izvanredni centar Primorja Kosmin Radu.

Savić je još pre dve nedelje obelodanio sastav. Iz olimpijskog tima su samo golman Gojko Pijetlović, Sava Ranđelović i Miloš Ćuk. Debitovaće mladi igrač Partizana Nikola Lukić a u sastavu su još: Lazar Dobožanov, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Viktor Rašović, Gavril Subotić, Nemanja Ubović, Filip Radojević, Ognjen Stojanović i Nebojša Toholj.

- Koristimo svaku priliku da mladje igrače okupimo, vidimo u kakvom su stanju.Nama posle Bukurešta predstoje dve utakmice kod kuće tako da verujem da smo odrasili veliki deo posla ka osvajanju prvog mesta. Momci imaju priliku da se predstave na željeni način. I posle ovog meča nastavljamo na sličan način - rekao je selektor Dejan Savić.

Igrači će se kompletirati tokom dana kada će stići Pijetlović iz Oradeem Subotić, Ranđelović u Ibović iz Italije i Rašović iz Španije.

- Sigurno je da neće biti laka utakmica obzirom da Rumuni igraju kod kuće i treba im doibar rezultat. Sa druge strane i mi želimo da se nametnemo i da odigramo na kvalitetan način - kaže Nemanja Ubović.

Utakmica 5.kola sa Nemačkom igraće se 13.marta najverovatnije u Beogradu.