UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
20.09.2016 18:57 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja

Odrzana sednica UO Vaterpolo saveza Srbije

Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije, na svojoj današnjoj 14. sednici je, ocenjujući ovogodišnju sezonu reprezentativnih selekcija, sa velikim zadovoljstvom zaključio da je ovo jedna od najuspešnijih godina u istoriji vaterpola.

Posle spektakularnog Evropskog šampionata u Beogradskoj Areni, za čiju odličnu organizaciju naša vaterpolo organizacija još dobija pohvale sa svih strana, a od Evropske federacije – LEN i zvanično smo dobili priznanje da smo pomerili granice organizacije velikog takmičenja, sa rekordnih gotovo 20.000 posetilaca, naša najbolja selekcija je dosanjala sportski san i, posle 28 godina, osvojila olimpijsko zlato, kao i još jedan trijumf u Svetskoj ligi. Juniori su se okitili zlatom na tek završenom Evropskom šampionatu u Holandiji.

Iza ovih uspeha, na ponos srpske nacije, stoji ogroman trud čitave vaterpolo organizacije, koja u ovim teškim vremenima, obezbeđuje maksimalne uslove za pripreme i takmičenje svim selekcijama u muškoj i zenskoj konkurenciji, ispunjavajući sve zahteve stručnih štabova ovih selekcija. U isto vreme rešavajući i nagomilane probleme iz prošlosti.

Ovakve rezultate moze da ostvari samo ozbiljna organizacija, posvećena svojim zadacima i gradeći sistem koji donosi i donosiće Srbiji najsjajnija odličja.