UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.03.2024 09:27 Starost: 40 days

Kategorija: Saopštenja

Promocija filma "Dogodio se" posvećen Ratku Rudiću

U Beogradu je u ponedeljak održana projekcija filma „Dogodio se“ posvećen velikom vaterpolo treneru Ratku Rudiću koji je kao selektor Jugoslavije, Italije i Hrvatske osvojio četiri zlatne olimpijske medalje i po tri svetske i evropske.

Film je osmislio i režirao poznati glumac i režiser Dejan Aćimović koji je na projektu radio 5,5 godina. Na prepodnevnoj prijekciji prisustvovali su novinari koji su posle 115 filma imali priliku da duže vreme provedu u društvu Ratka Rudića, Dejana Aćimovića, Djordja Perišića, Igora Milanovića i Perice Bukića.

U večernjem terminu u dve sale veliki broj predstavnika saveza Srbije, bivših saigrača i reprezentativaca kao i prijatelja su prisustvovali projekcijama.

Bili su prisutni izmedju ostalih: Viktor Jelenić, Nemanja Marijan, Djordje Djordjević, Dejan Perišić, Mihajlo Korolija, Milan Aleksić,  Djordje Perišić, Predrag Vraneš, Ljubiša Mečkić, Zoran Avramović, Igor Milanović, Aleksandar Šoštar, Anto Vasović, Igor Gočanin, Nenad Vasilovski, Dejan Jovović, Jovan Lazarević, Velibor Sovrović i mnogi drugi, ujključujući i košarkaški klub Partizan.