UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
05.02.2019 12:08 Starost: 253 days


Polufinalni turniri Kupa Srbije za igrače do 15 godina

Polufinalni turniri Kupa Srbije 2018/2019 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 15 godina (2004. i mlađi) održaće se u terminu 16. - 17.02.2019. godine u Beogradu, u organizaciji  V.K. Partizan, i Kragujevcu u organizaciji K.V.K. Radnički.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:


Grupa A – Beograd: Partizan, Valis, Bečej, Partizan 2

Grupa B – Kragujevac : Dunav, Beograd, Radnički, Crvena zvezda

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2018/2019 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS. 

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2018/2019, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS. 

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.