UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
23.12.2023 20:07 Starost: 127 days

Kategorija: Reprezentacija

Srpski vaterpolisti nastavili pripreme

Srpski vaterpolisti su posle turnira u Budimpešti i slobodnog dana, u subotu uveče nastavili pripreme na beoghradskom bazenu u Košutnjaku. Kao što je poznato na E-ON kupu, Srbija je bila bez petorice poveđenih igrača: Branislava Mitrovića, Nikole Jakšića, Save Ranđelovića,Đorđa Lazića i Đorđa Vučinića.

U nastavku priprema nema samo Vučinića koji se još oporavlja od povrede ramena dok ostali igrači ulazi u njima dobro poznati ritam rada.

Na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta će se raditi do 28. decembra kada sledi selidba na Dorćol. Predvidjeni su treninzi sa Hrvatskom i odigravanje zvaničnog meča 29. decembra.

Ove godine srpska ekipa je imala pripreme u SAD, zatim je na turniru u Podgorici izborila plasman na novoformirani Svetski kup na kojem je osvojila sedmo mesto i potom na Svetskom prvenstvu u Fukuoki izborila zapaženo četvrto mesto koji je izborila direktan plasman na SP u Dohi (februar).

Ni na jednom od ovih takmičenja Srbija nije bila u kompletnom sastavu, sada se pruža prilika da Stevanović na raspolaganju ima skoro sve željene igrače.

Osim odsutnog Vučinića na pripremama su: Mitrović, Mišović, Filipović, Mandić, V. Rašović, Janković, Dimitrijević, Milojević, Ranđelović, N. Jakšić, P.Jakšić, Gladović, Drašović, Ubović, Lazić, Vico, Gavrilović, Radulović, Lukić, S.Rašović, Radović, Martinović i Pljevančić.