Lidl Srbija KD


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Myrtha Pools
Keel
Malmsten

Mg Mivela d.o.o.
Puls kardiolo�ki centar
Fizio Group DOO
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
22.03.2022 16:25 Starost: 99 days

Kategorija: Mladje kategorije

Finale Kupa Srbije za 12 godina u Šapcu

рој:

 Finalni turnir Kupa Srbije 2021/2022 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 12 godina (2010. i mlađi) održaće se u terminu 02. - 03.04.2022. godine u Šapcu u organizaciji

V.K. Šabac.

 Na osnovu postignutih rezultata i verifikovanog plasmana na Polufinalnim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Finalni turnir su se plasirali sledeći klubovi:

 

Klubovi učesnici:

V.K. ŠABAC 2, V.K. PARTIZAN, V.K. NBG 11 APRIL, V.K. VOJVODINA,

S.P.D. RADNIČKI, P.V.K. BEČEJ.

 

            Na osnovu članaova 5. i 7. Propozicija Kupa Srbije 2021/2022 za mlađe takmičarske kategorije klubovi započinju takmičenje na Finalnom turniru sa sledećim plasmanom  na osnovu odigranih utakmica u svojoj Polufinalnoj grupi:

 

1. V.K. ŠABAC 2                   2         2         0         0         26:7               6 bodova

2. V.K. PARTIZAN               2         2         0         0         26:11            6 bodova

3. V.K. NBG 11 APRIL        2         1         0         1         23:13            3 boda

4. V.K. VOJVODINA            2         0         1         1         17:24            2 boda

5. S.P.D. RADNIČKI 2         0         1         1         16:24            1 bod

6. P.V.K. BEČEJ                    2         0         0         2           2:31             0 bodova

 

 

Način odigravanja Finalnog turnira je regulisan članovima 5. i 7. Propozicija (izvod iz člana 5. i 7.):

Finalni turnir se igra u organizaciji VSS i na njemu učestvuju 6 ekipa koje su to pravo stekle plasmanom na 1., 2. i 3. mesto u grupama na Polufinalnim turnirima.

Na finalnom turniru ekipe igraju utakmice protiv ostale 3 ekipe iz druge polufinalne grupe. Postignuti rezultati, odnosno osvojeni bodovi i gol razlika, na utakmicama koje su odigrane protiv ekipa učesnica na polufinalnom turniru sabiraju se sa postignutim rezultatima, bodovima i gol razlikom, koje ekipe postignu na utakmicama koje odigraju na finalnom turniru protiv ekipa iz druge polufinalne grupe i na taj način se dobije konačni plasman na finalnom turniru.

 Sve utakmice u Kupu u takmičarskoj kategoriji 12 godina moraju dati pobednika. U slučaju da je nakon 4. četvrtine rezultat nerešen pristupa se izvođenju četveraca. U slučaju da je pobednik utakmice dobijen nakon izvođenja četveraca (u skladu sa WP 12.3 koji se odnosi na izvođenje peteraca) kao rezultat koji se vodi za konačnu gol razliku se upisuje onaj kojim je završena 4. četvrtina a bodovanje se vrši na sledeći način:

Pobeda nakon 4. četvrtine – 3 boda,

Pobeda nakon izvođenja četveraca – 2 boda,

Poraz nakon izvođenja četveraca1 bod,

Poraz nakon 4. četvrtine – 0 bodova.

 Klub organizator je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.

 Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2021/2022 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

 Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2021/2022, nemaju pravo nastupa.

 Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

 Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

 Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

 Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.