UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
12.01.2022 20:22 Starost: 2 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

Srpski klubovi u sedmom kolu Lige šampiona

Odigrano je sedmo kolo Lige šampiona. Od tri srpska kluba bez utakmice je ostala Crvena zvezda. Desetkovana zbog korone (sedmorixa igrača), sa problemima oko dokumentacije iz Marselja i kašnjenja leta za Amsterdam preko kojeg se putovalo za Francusku, crveno- beli nisu ni otputovali u Marselj.

Novi Beograd je u "A" grupi u svojoj najboljoj utakmici u Barseloni odigrao sa Barselonetom 12:12. Domaćin je vodio u poslednjoj četvrtini dca puta sa tri gola razlike. Međutim Mandić dva puta i Strahinja Rašović sa tri uzastopna gola su anulirali prednost španskog tima i zasluženo osvojili bod. Rašović sa pet i Mandić sa tri gola su bili najefikasniji, dva je postigao Vlahopulos, po jedan Gogov i Vučinić.

Novi Beograd je sada četvrti sa 11 bodova.

U Pireju je Olimpijakos bio bolji od Radničkog 11:7. Međutim Kragujevčani su pružili dobar otpor. Na kraju treće četvrtine domaćin je vodio samo 7:5 da bi u prvoh 25 sekundi poslednjeg dela, sa dva pogotka rešio pitanje pobednika. Za Kragujevčane su strelci bili:Ćuk 3, Staojević, Janković, Miličić i Lukić po jedan. Radnički je sedmi sa četiri boda.

Isti rivali će igrati u osmom kolu kroz dve nedelje.