UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.03.2021 18:31 Starost: 3 yrs

Kategorija: Domaća takmičenja

Radnički u finalu Regionalne lige !

Mladost – Radnički 13:14 (2:0, 1:1, 2:5, 3:2, - 5:6)

Bazen Sava. Sudije: Obradović i Mišković. Igrač više: Mladost 11 (3), Radnički 11 (5). Dva igrača više: Mladost 1 (1). Peterci: Mladost 1 (1), Radnički 1 (1).

MLADOST: Marcelić, Radu, Miloš 1, Biljaka 1, Lazić 1, Dašić, Bukić 2, Bušlje 1, Visković, Bajić, M. Vrlić , Jurlina, J.Vrlić 2. Trener: Bajić.

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović 2, Stanojević, Janković, Toholj 1, Ukropina, Branković 1, Pljevančić, Miličić, Lukić 1, Panić, Todorovski, Radulović 2. Trener: Stevanović.

Peterci: Radu 2, Bukić, Miloš, Lazić za Mladost, Rašović, Janković 2, Ukropina i Lukić.

Vaterpolisti Radničkog su posle izvodjenja peteraca pobedili Mladost i plasirali se u finale Regionalne lige. U regularnom delu je bilo 8:8 mada je naš tim bio mirniji, bolji rival i bio bliži pobedi. U prve dve četvrtine dominirale su odbrane i golmani Marcelić i posebno Dobožanov.

Radnički je u trećem delu zaigrao kako treba u napadu, brzo izjednačio na 3:3. I dalje odlična odbrana omogućila mu je vodjstvo 6:5 pred poslednji deo. Na početku četvrte četvrtine Toholj je povidio na 7:5. Usledili su golovi Lazića i Vrlića za izjednačenje. Još jednom je Radnički poveo preko Lukića a to je anulirao Bukić iz peterca. U poslednja četiri minuta nije bilo golova.

Kod peteraca, Radulović je šutirao preko gola. U četvrtoj seriji Dobožanova je zamenio Todoroski koji je odmah odbranio udarac Vrlića. U sedmoj seriji posle pogotka Jankovića, Stevanovicć je vratio Dobožanova koji je sprečio udarac Bukića da završi u mreži.

Radnički sutra u 19 igra sa pobednikom susreta Jug - Jadran