UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
05.01.2021 13:11 Starost: 3 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Reprezentacija u Debrecenu na turniru SL

Vaterpolo reprezentacija Srbije je na Badnje veče stigla u Debrecen. Danas je na programu bio trening pred sutrašnju utakmicu sa Španijom u 15. Za razliku od druga tri susreta tog dana, duel sa Španijom je bez rezultatskog imperativa obzirom da se računa rezultat od 10.marta kada je Španija pobedila Srbiju u Beogradu i tako obezbedila učešće u borbi za plasman od 1. do četvrtog mesta.

Naša reprezentacija će u subotu u razigravanju od petog do osmom mesta igrati prvo sa poraženim iz susreta Francuska - Grčka da bi u nedelju igrala za peto ili sedmo mesto.

Savezni selektor Dejan Savić je u Debrecen poveo sledeće igrače: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau), Sava Ranđelović (Vašaš), Draško Gogov (Novi Beograd), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Radomir Drašović (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Solnok), Andrija Prlainović (Marselj), Viktor Rašović (Nojsi la Sek), Branislav Mitrović (Vašaš), Milan Aleksić (Barseloneta).

U stručnom timu su: selektor Dejan Savić, trener Vladimir Vujasinović, lekar dr Nikola Repac, fizioterapeut Vladimir Radović, stručnjak za kondiciju Radoje Avramović i tim menadzer Goran Čanković.

- Najvažnije je da smo se okupili posle dužeg vremena. Turnir u Debrecenu je prilika da vidimo gde smo. Nismo kandidati za visok plasman i odlazak na finalni turnir u Tbilisi ali očekujem da u ovom momentu pokažemo koliko vredimo - rekao je Dejan Savić.

Petak 8. januar: 15 Srbija - Španija, 16.45 Hrvatska - Crna Gora, 18.30 Francuska - Grčka, 20.15. Italija - Mađarska

Subota 9.januar: 15 poraženi Hrvatska/Crna Gora - poraženi Italija /Mađarska,16.45 Srbija - poraženi Francuska/Grčka, 18.30 pobednik Italija /Mađarska - pobednik Hrvatska/Crna Gora, 20.15 pobednik Francuska/Grčka  - Španija

Nedelja utakmice za plasman u 15, 16.45, 18.30, 20.15