UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
22.11.2018 08:19 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Vaterpolisti na Sajmu sporta

Vaterpolo savez Srbije će aktivno učestvovati na predstojećem 7. međunarodnom sajmu sporta - „Put uspeha“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Sajam je otvoren svakog dana os 10 do 19 časova, a na štandu Vaterpolo saveza Srbije, tokom celog dana, biće prisutni predstavnici Vaterpolo savez Srbije. 

Kao sport koji se kvalifikuje za najuspešni, Vaterpolo savez Srbije ima istaknuto mesto u okviru izložbene postavke, kao i prostor za javno obraćanje svim posetiocima, a naša želјa je da se vaterpolo klubovi,sportisti i treneri, kao i svi naši zvanični sponzori i poslovni partneri odazovu pozivu i budu deo zajedničke promocije vaterpolo sporta.

U petak, na dan otvaranja na štandu Vaterpolo saveza Srbije će od 12.30 do 13.30 biti predsednik VSS Viktor Jelenić i generalni sekretar Nemanja Marijan. Od 13 do 14 časova tu će biti i vaterpolisti nacionalni stipendisti i predstavnici ženske vaterpolo selekcije.

Dan kasnije, u subotu od 13 do 14 sa posetiocima će se družiti članovi muške i ženske "A" selekcije.

U nedelju u 11.30 će doći Dragana Ivković trener ženske reprezemtacije, u 12 Dejan Savić, selektor muške reprezentacije. Od 13.30 je predvidjena video promocija VSS a od 14.30 do 15.30 će na štandu ponovo biti Viktor Jelenić i Nemanja Marijan kao i operativni direktor Đorđe Đorđević.