UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
26.07.2017 15:05 Starost: 7 yrs

Kategorija: Budimpešta 2017

Veliki motiv Srba i Hrvata

Znaju se odlično i sutrašnji polufinale Srba i Hrvata bi trebalo da bude pravi spektakl. Igra se u 22 časa kada će temperatura biti oko 15 stepeni ali je sigurno da će u vodi biti vruće.

Po svim procenama duel dve najbolje ekipe na turniru, uz svakako odlične Mađare. Srbija ima problem sa zdravljem Dušana Mandića. Hrvati su osokoljeni odličnom partijom sa Italijom. U poslednje vreme naš tim je imao daleko više uspeha, na zvaničnom takmičenju Hrvati nisu slavili još od septembra 2010 kada su nas pobedili u polufinalu EP u Zagrebu 10:9.

U poslednje vreme Hrvatska je bila najčešće rival Srbiji u finalima. Bio je tako u Bergamu u Svetskoj ligi, pa na Svetskom prvenstvu u Kazanju i konačno Olimpijskim igrama u Riju. Srbija je sva tri puta bila bilja i sigurno je da će u tim porazima Hrvatska tražiti dodatni motiv da pobedi.

Srpski igrači danas imaju večernji trening. Pre toga gledaće se snimci utakmica Hrvata ovde. Sigurno je da će tako biti i na drugoj strani. Nema iznenadjenja. U oba tabora sportske izjave , pune respekta jednih prema drugima uz najavu da će meč biti fer, korektan ,sportki kao i uvek do sada.

Obe ekipe imaju pravo na optimizam. Kako god bilo sledi nam sjajna utakmica,